PERADUAN MEREKACIPTA (DESIGN) BAJU T-SHIRT

Tarikh Tutup 29hb Febuari 2008

A'kum penduduk CB Kampung dan CB MP3Central. eL nak umumkan bahawa, taiko aka AhLong jaeiM dan mafia MP3 kite nak buat baju T-Shirt untuk blogspot ni. Jadi dengan berbesar hatinya beliau² telah menjemput penduduk semer tak kira umur berapa-berapa pun, tak kira warna gigi atau tahap kejahatan masing² untuk menyertai peraduan mereka cipta (design) baju T-Shirt ni.

Design yang penting mestilah bertemakan CB dan Muzik, tiada unsur lucah, EMO, Goth, Punk (atau yg sewaktu dengannya), perkauman dan apa2 yang menjadi sensitiviti mayarakat. Keutamaan diberikan kepada design baju yang simple dan menarik.

Sila hantarkan design² anda (depan dan belakang) ke emel eL at : eLyza@sweet-inspirations.com.my

Hadiah :
1st : Wang Tunai Bernilai RM200
2nd : Saguhati bernilai RM 150


Hadiah adalah sumbangan dari eLyZa.

Sila sertakan :
Nama Sebenar :
Nickname :
No Tipon :
Umur :
(segala maklumat anda adalah dirahsiakan dan tidak akan disebarkan kepada penjenayah
² Internet)
*maklumat mengenai peraduan ini akan di ubah dari semasa ke semasa, mengikut keperluan semasa. Sebarang
pertanyaan atau ketakpuashatian, leh la disuarakan kepada Bro jaeim ok. Kwkkwkww. (yang baik2 aje baru
nak tanya eL).

mekasih, eLyZa


11 comments to "PERADUAN MEREKACIPTA (DESIGN) BAJU T-SHIRT"

  • sile betulkan sikit. 1st runner up tu untuk 2nd place. 2nd runner up utk 3rd place. So, maknanya xde la 1st place utk hadiah?

  • mcmana saya nak hntr design bju..email yg awak bg tu xdpt guna

  • xble ka bg alamat email yahoo?

  • leh caye ke nk kasi hadiah tu..aku dh kena byk kali dah..design org curi hadiah xdpt..Minta kasi komen..URGENT

  • hadiah memang confirm... sponsor dah confirmed nak kasi.. jgn risau.. ketelusan dijamin.

  • PASAL TAK LEH SEBT EMAIL SEBAB EMAIL TU TAKDE SPACE TRY BALIK
    KAT SINI : eLyza@sweet-inspirations.com.my

  • Ok, seeder kena tulis balik..
    eL pun hampir terlupa..

    Hadiah jgn risau ye. insyallah, x de kes2 curi2 ni. Apa2 haL, leh cari eL dia chatbox.

    http://xat.com/Kampung

    emel tu sila type tanpa ada space.

    Hadiah Pertama : RM 200
    Saguhati : RM 150

  • bile leh taw result tuh
    n ble trikh tutup?
    klu da anta 1 design
    leh anta lain2 design lg?

  • Anda boleh hantar leabih dari satu design.. Tarikh tutup akan diberitahu kelak. Dalam masa terdekat ini..

  • Mai la antar cepat.. tinggal beberapa ari aje lagi ni.

    Sambutan sangat menggalakkan.. ada yang menghantar lebih dari 1 design. Terujanya!! Rasa cam nak masuk aje.. kwkwkw.. tapi kang eL masuk kalah pulak sumer orang sbb terlampau cute punya design.. haha prasan jap.

    Jom..jom.. antar lagi. Shortlisted akan di umumkan di blog. Mebe anda buleh mengundi (begitu kata tok pengulu) ahaks..

  • I'am glad to invite you to visit my site: MP3 fo Life - The Best Music MP3 Download Collection.

    http://www.mp3-for-life.com/

Ruang Iklan


Central Blog's Fan Box

Central Blog on Facebook

Tweet Us!

Share Your Mp3

You got mp3 to share? Click here or Click here

Feed


Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

KampungFM




TagMe!

Blog Archive

Followers

Recent Readers

Tracker

eXTReMe Tracker

zis Studio
Page Rank Icon




View My Stats
web stats


wibiya widget

Web hosting for webmasters